Paardenopfok - Africhting & Training - Röntgen & KI

Africhting & Training

Een gedegen opleiding is de basis voor een glansrijke carrière.

Stal 't Hofstee beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van africhting, training en keuringsklaar maken. De paarden worden getraind onder supervisie van Pieter-Jan. Keuringsklaar maken gebeurt onder leiding van Ilse.

Pieter-Jan heeft bij verschillende stallen gewerkt, waaronder stal De Wiemselbach, stal De Margarethahoeve en stal Visschedijk. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan en contacten gelegd. Momenteel traint hij een aantal ruiters van Arthayasa Stables in Indonesië. Ook was hij in 2011 bondscoach van het Indonesische team tijdens de SEA Games. Onder zijn leiding behaalde het Indonesische team voor de eerste keer goud. Al deze kennis en ervaring gebruikt hij bij Stal ’t Hofstee om jonge paarden op te leiden, talentvolle jonge ruiters te trainen en fijne jonge paarden te kopen en te verkopen.      

De broers Campana, Vasco en Manfredi, trainen onze paarden en brengen ze uit op wedstrijden, aanlegtesten en jonge-paarden-rubrieken. Manfredi leidt de jonge paarden op en Vasco rijdt ze door tot ieder gewenst niveau. Het opleiden van de paarden gebeurt met veel expertise en op professionele wijze. Ieder paard krijgt bij ons de individuele aandacht die het verdient.

Ook keuringsklaar maken is een mogelijkheid die Stal ’t Hofstee u biedt. We hebben  ruimschoots bewezen bekwaam te zijn in het keuringsklaar maken van zowel hengsten als merries. Vele merries werden Ster verklaard en meerdere regionale kampioenen en vrijspring-kampioenen werden door Stal ’t Hofstee klaargestoomd.

Naast het opleiden en trainen van paarden, is Stal ’t Hofstee altijd op zoek naar fijne jonge paarden, zowel voor de eigen stal als voor klanten. Ook hebben we altijd een groep interessante paarden voor de verkoop op stal staan. We streven ernaar om voor iedere klant een geschikt paard te vinden.

Foto Foto Foto